Aperitivo Gold — G-SHOT® B.V.
Header

Aperitivo Gold

Aperitivo Gold - het aperitiefje voor de horeca

Wat is Aperitivo Gold?

Aperitivo Gold is een zeer uniek aperitiefje en is speciaal gemaakt voor de hotel en restaurantbranche en natuurlijk voor de fijnproevers!
Aperitivo Gold is door zijn unieke samenstelling van bijzondere kruiden dan ook exclusief in zijn soort en heeft een zeer unieke eigenschap!
Aperitivo Gold activeert uw reukorgaan en neutraliseert en stimuleert per direct uw smaakpapillen en zorgt absoluut voor een ware sensatie en belevenis onder uw gasten.
Door de unieke samenstelling van de speciale kruidenmix in Aperitivo Gold zijn uw gasten in staat om beter en intenser smaken en ingrediënten te onderscheiden die verwerkt zijn in een willekeurig gerecht of drankje.
Aperitivo Gold heeft bovendien een zeer verfrissende smaak (framboos en vanille) gecombineerd met een champagne achtig tintelend gevoel en zorgt voor een absolute sensatie en intense belevenis bij het nuttigen van Aperitivo Gold onder uw gasten.
Aperitivo Gold komt van Nederlandse bodem en is de primeur van Nederland onder de aperitiefjes! Aperitivo Gold werkt omzetverhogend en kan vanwege zijn neutraliserende en stimulerende eigenschap zowel vooraf voor de voorgerechten – hoofd en nagerechten geschonken worden alsmede ook als afsluiter na het diner geschonken worden.
Aperitivo Gold is een exclusief drankje, dat bovendien ook zeer goed gemixt kan worden voor het maken van cocktails en/of mixdrankjes en kan ook zeer goed in de keuken gebruikt worden!
Aperitivo Gold is door zijn bijzondere kwaliteiten uitermate geschikt om standaard te schenken bij binnenkomst van uw gasten om de smaakpapillen van uw gasten direct te neutraliseren en te stimuleren.

Leeftijdscontrole
Om de website van G-SHOT B.V. te bezoeken dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Ben je 18 jaar of ouder?